Johanna Koelman tekening leeuw en welp
Tekening Johanna Koelman Witte Kraanvogel
Johanna Koelman Tekeningen van beer en uil

Sinds ik me kan herinneren ben ik aan het tekenen. Het liefst was ik kunstenaar geworden, maar het lot bepaalde anders en ik belande als 17 jarig meisje in de reclame. In een tijd waar je als art-director nog je eigen schetsen moest maken. Het betekende dat ik in die beginjaren iedere dag aan het tekenen was.

En tekenen doe ik nog steeds. Het liefst dagelijks.
Met dieren, vogels en het Zwet als mijn grootste inspiratiebron.

Mijn tekeningen zijn vaak een momentopname. Hoe is het die dag…met mij.. met de wereld of met jou als kijker? Zal altijd proberen om je op de één of andere manier te raken, te troosten, je te laten lachen of je even stil te laten worden om te voelen hoe het op dat moment met jou is.

Maar vooral dat mijn tekeningen je inspireren
Johanna Koelman

Je favoriete beer aan de muur?

Bestel een Fine-Art print in mijn Fanshop.

Bear with me today

Na mijn dagelijks Tai Chi en QiGong maak ik een tekst en een tekening.
Al deze tekeningen kan je zien op Instagram en/of  Facebook Leuk als je me daar volgt!

 Meer weten over beer en uil? Ga naar Bearwithme.today

De tekening van vandaag
Het kan zijn dat het even duurt voordat deze is geladen. Kan je niet zo lang wachten?
Druk dan op Follow

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

Ben je Fan?

Sinds 2012 stop ik al mijn vrije uren, liefde en aandacht in een dagelijkse tekening.
Tekeningen die ik belangeloos maak en deel met de wereld.

Als mijn dagelijkse tekening je troost, vreugde, inspiratie of misschien wel een een glimlach op je gezicht geeft. Overweeg dan om me te supporten.
Dat doe je door een print te bestellen of een donatie te doen.

Wil je liever geen geld uitgeven en toch laten blijken dat je fan bent? Blijf me volgen op Facebook en/of Instagram, geef af en toe een hartje of een duim. En als je een tekening van me deelt, (wat ik heel fijn vind als je dat doet) vermeld dan mijn naam zodat nieuwe fans me makkelijk weten te vinden.

Dank je wel!!
Je support betekent alles voor me!

Het Zwet

6 van de ruim 800 tekeningen van het Zwet, het water waar Johanna Koelman aan woont en werkt. Ga naar: hetzwet.nl voor alle Zwet tekeningen van Johanna Koelman

Rup de Reiger

Johanna Koelman tekende en schreef 2 kinderboeken met Rup de Reiger in de hoofdrol. Te koop in de  Johanna Koelman fanshop

MIJN TALENTEN

Kan je een website
voor me maken?

Kan je een websitevoor me maken?

In de Reclame!

In de Reclame!

Creativiteit kan je leren

Creativiteit kan je leren

Laat een video het werk doen

Laat een video het werk doen

De art van het beestje

De art van het beestje

Wat is een concept
en wat kan je ermee?

Wat is een concept  en wat kan je ermee?